.

Замена на четката за чистење на лицето, глава за четка за чистење на лицето, нормални глави на четки за лице, за склони кон акни, запушени, зголемени пори, чувствител?

Замена на четката за чистење на лицето, глава за четка за чистење на лицето, нормални глави на четки за лице, за склони кон акни, запушени,

DEN 127.68

Стока
Достапно е за нарачката

【Глави за четки за чистење на лицето】 Таа е прецизност дизајнирана за ефикасна употреба на лицето, деколетот и телото за чувствителни типови на кожа 【Наменети за повеќето kindубезни кожи】 професионални четки за чистење за чистење на лицето ги задоволуваат сите ваши дневни потреби за чистење. Погодно за сите видови на кожа, дури и чувствителна кожа. 【Премиум квалитет】 Глави за замена на четки направени од напредни PBT материјали, што е многу понежно и помек. Одлично за дополнително ниво на ексфолијација и длабоко чистење. 【Ефективно чистење】 Најдобро користено со природен сапун или средство за чистење и ќе помогне да се ослободите од какви било невидливи дамки со шминка, главите за замена на четки ќе понудат супер-меко, но интензивно чистење на вашата кожа, отстранувајќи ги нечистотиите додека не предизвикуваат абразии. 【Топли совети】 По долгорочната употреба, бактериите ќе бидат скриени во влакната на главата на четката. Предложено е да се смени главата на четката на секои 3-4 месеци за да се обезбедат подобри перформанси и здравје. Глави за чистење на четки за замена на лицето Конвелифе? Карактеристики : * Замена на главата за чистење на лицето за чистење на лицето, универзална глава на четка дизајнирана за сите типови кожа. до чувствителни, компатибилни со сите четки за чистење.? Како да ги замените главите на четката за да ја отстраните главата на четката : 1. Цврсто зафатете ја главата на четката, а потоа притиснете ја и извртете ја спротивно од стрелките на часовникот.

Особините