.

Логика со лента што може да се повлече од 6 мил

Логика со лента што може да се повлече од 6 мил

DEN 2650.56

Стока
Достапно е за нарачката

Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага Тешки вреќи се отпорни на пункција. Патентите торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага. Тешки вреќи се отпорни на пункција. Патентите торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. 5 x 12 " - 6 милји кои се повторуваат поли -торби. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата.

Особините