.

Елемент На Филтерот За Замена на Ленц - 10 Микрони Хидрауличен Филтер Канистер - Хидрауличен Филтер За Враќање, 20 Max GPM, 200 Max PSI, 1 -12 Unf Големина На Конец - Спин-Вклучен Фи?

Елемент На Филтерот За Замена на Ленц - 10 Микрони Хидрауличен Филтер Канистер - Хидрауличен Филтер За Враќање, 20 Max GPM, 200 Max PSI, 1 -12

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

СПЕЦИФИКАЦИИ : канистерот за замена на хидрауличниот филтер ленц 10 има максимална стапка на проток од 20 ГПМ со максимален работен притисок од 200 ПСИ Има 1 " -12 unf големина на конец, работи во -22° F до +212° F температура и тежи 1 lb (0,4 kg). ДВОЈНА АПЛИКАЦИЈА : нашата замена за хидраулични системи за гориво е разноврсна. Може да се користи во линијата за враќање на хидрауличните системи. Тој нуди максимална стапка на проток од 20 ГПМ за повратни линии. НАПРАВЕНО ДА ТРАЕ : со алуминиумско фрлено тело и буна-Н заптивки, овој филтер за гориво со спин е издржлив и издржува високи температури, како и корозивни течности. Овој филтер од 10 микрони може лесно да се користи во тешки услови. За ЕДНОКРАТНА употреба : канистерот за хидрауличен филтер за масло со спин е дизајниран да ги отстрани загадувачите од течности базирани на нафта, висока вода, гликоли од вода и емулзии на вода/масло. Нашиот хидрауличен филтер 10 микрони е лесно заменлив. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ : нашиот хидрауличен комплет за филтрирање за враќање нуди склопување со вртење и лесно може да се инсталира без никаква специјална опрема. Лесен е за употреба и пренослив бидејќи тежи само 1 килограм. Елементот На Филтерот За Замена На Ленц е филтер за хидраулична течност за еднократна употреба дизајниран да ги отстрани загадувачите и нечистотиите од хидрауличните системи базирани на нафта. Овој филтер за подмачкување на компресорот е лесно за еднократна употреба и доаѓа во алуминиумско тело за леење збогатено со заптивки Буна-Н. Има работен температурен опсег од -22° F до +212° F (-32 C до +100 C) и максимален работен притисок од 200 PSI.

Особините