.

Tizo сет од 2 месинг фото -рамки, еден 4 x6, и еден 4 x6 двојно самостојно, направено во Италија

Tizo сет од 2 месинг фото -рамки, еден 4 x6, и еден 4 x6 двојно самостојно, направено во Италија

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Секоја рамка има вертикална или хоризонтална фотографија од 4 "x6" Месинг рамки со отвори за шарки, рамка за грб има една фотографија. Двојните рамки стојат самостојно и држат две 4 "x6" фотографии. Овие рамки се уникатни и во дизајнот и во градежништвото. Оставете ги вашите фотографии да се истакнат во оваа рамка со модерен стил. Секоја рамка има вертикална или хоризонтална фотографија од 4 "x6". Месинг рамки со отвори за шарки, рамка за грб има една фотографија. Двојните рамки стојат самостојно и држат две 4 "x6" фотографии. Овие рамки се уникатни и во дизајнот и во градежништвото. Оставете ги вашите фотографии да се истакнат во оваа рамка со модерен стил. Рачно изработени во Италија, овие рамки се навистина уникатни и има боја, стил и големина за секого.

Особините