.

Самитот Норитаке Златен 5-Парче Поставување Садови За Вечера Во Бело

Самитот Норитаке Златен 5-Парче Поставување Садови За Вечера Во Бело

DEN 1919.84

Стока
Достапно е за нарачката

Норитаке Самит Злато 5 Парче Место Поставување Норитаке Самит Злато 5 Парче Место Поставување. Самитот Златото е мешавина од текстури и визуелни елементи, спарувајќи ги традиционалните и модерните елементи на коските во кина. Плочите за вечера и леб и путер/предјадење имаат широк златен раб со офорт на лизгани лисја, додека чинијата за салата, чашата и чинијата имаат потенок златен раб со модерен изглед. Вградени за поголема длабочина се допирите на ситно попрскана сива и монохроматска јамка цветни елементи.

Особините