.

Комплет за отпорник на уредот за монтирање на површината 2512, 1SET/50PCS 0,1R-1R OHM 10 Вредности 1% Толеранција 1W DIY чип-отпорници Комплет за асортиман поставен за електронски ?

Комплет за отпорник на уредот за монтирање на површината 2512, 1SET/50PCS 0,1R-1R OHM 10 Вредности 1% Толеранција 1W DIY чип-отпорници Комплет

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : 6,35 x 3,2 x 0,55 mm / 025 x 0,12 x 0,02 инчи (L*W*H); Толеранција : 1%; Модел на пакет : 2512; Тип на пакет : уред за монтирање на површината; Вредност на отпорник : 0,1 R-1 R; Енергија на отпорник : 1 W. Предност : Со стабилен дизајн на електрични перформанси, издржлива и силна отпорност на шок, силна способност против мешање и карактеристики на висока фреквенција, што ви дава удобно работно искуство. Упатство : Лесен за инсталирање, погоден за уреди поставени на површини, може ефикасно да ја одржи нормалната работа на машината. Апликација : Отпорот за чипови 2512 е корисен електронски додаток кој може ефикасно да го заштити колото и преносот на податоци за да спречи кршење на надворешна опрема. Широко користена во најразлична технолошка опрема, како што се опрема за проектор, компјутери, мерачи, уреди за домаќинства, личен дигитален асистент, комуникациски уреди и мобилни тврди дискови, итн. Забелешка : Забележете дека вашиот уред треба да биде за типот на пакетот на отпорник на чип и типот и типот и типот на пакетот на чип и Користете го во соодветниот опсег на температура. Големина : 6,35 x 3,2 x 0,55 mm / 0.25 x 0,12 x 0,02 инчи (L*W*H); Толеранција : 1%; Модел на пакет : 2512; Тип на пакет : уред за монтирање на површината; Вредност на отпорник : 0,1 R-1 R; Енергија на отпорник : 1 W. Предност : Со стабилен дизајн на електрични перформанси, издржлива и силна отпорност на шок, силна способност против мешање и карактеристики на висока фреквенција, што ви дава удобно работно искуство. Упатство : Лесен за инсталирање, погоден за уреди поставени на површини, може ефикасно да ја одржи нормалната работа на машината. Апликација : Отпорот за чипови 2512 е корисен електронски додаток кој може ефикасно да го заштити колото и преносот на податоци за да спречи кршење на надворешна опрема. Широко користена во најразлична технолошка опрема, како што се опрема за проектор, компјутери, мерачи, уреди за домаќинства, личен дигитален асистент, комуникациски уреди и мобилни тврди дискови, итн.

Особините