.

Стерлинг заптивка CFF7001.1400.062.300x50 7001 Компресирана не-абесто, целосна заптивка на лице, 14 Големина на цевката, 1/16 дебела, притисок класа 300#, 14 ID, арамид влакна/нитрилна г

Стерлинг заптивка CFF7001.1400.062.300x50 7001 Компресирана не-абесто, целосна заптивка на лице, 14 Големина на цевката, 1/16 дебела,

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Getе добиете максимални перформанси од нашите материјали за заптивка кога ја користите нашата постапка за инсталација на заптивки [1] Исчистете ги и проверете ги прирабниците, површината или деловите за кои е потребно заптивка. 2] Исчистете ги или заменете ги завртките со завртки B7, ореви и мијалници. Завртките Б7 се препорачуваат, тие ќе повлечат исправени или погрешно поставени прирабници доволно затегнати заедно за правилно да ги компресираат дихтунзите. 3] Подмачкајте ја навојката на завртката B7, ореви, мијалници и долната страна на главата со соединение засновано на графит. Се препорачуваат рамни мијалници за да се обезбеди рамномерна дистрибуција на силата на задевање. 4] Се препорачува употреба на клуч на вртежен момент. Ова гарантира подолг живот и перформанси без протекување. Без разлика дали автомобилска заптивка на главата или заптивка за прирабница, треба да се изнервира. 5] Направете четири дури и додатоци во секвенцата на шемата од 12-6-3-9 часот. Соодветниот стрес на материјалот за заптивка што го користите е клучен за неговиот успех што варира во зависност од избраниот материјал. Стерлинг заптивка и снабдување 7001 е компресиран материјал за дихтунзи што не е азбуст, произведен од комбинација на арамид и други синтетички влакна и врзан со нитрилна гума (НБР), тоа е многу добар материјал за заптивка на општа услуга кој има бројни апликации во процесните индустрии и Во стилот на индустрија за вода и отпадни води 7001 се произведува преку процесот на топол календар под ригорозни стандарди за контрола на квалитетот, кои се регистрирани според сертификацијата ISO-9001, Стерлинг Пл. gases, and general chemicals Commonly used in equipment such as valves, pumps, flanges, Doors, mixers, agitators and automotive replacement parts tips & Suggestions : (1) recommended tools : safety Goggles, utility knife, Duck tape, ball hammer, marker, и владетел (2) Одредете го соодветниот материјал за заптивка (3) Стегач на делот за минимизирање на движењето (4) Поставете го материјалот за заптивка околу површината на делот што бара затегнување на заптивката или користете ја вашата слободна рака за внимателно држење на материјалот до делот нежно допрете околу дијаметарот на дијаметарот на Дел Површината го постигнува материјалот со употреба на топката крај на чеканот ако има дупки на површината што бара заптивка, (пр.

Особините