.

Monami Deco Marker 463, екстра-фино врвот, врвни маркери за акрилни бои засновани на вода за домашни украси, уметност, занаети, флуоресцентни 6-пакувања

Monami Deco Marker 463, екстра-фино врвот, врвни маркери за акрилни бои засновани на вода за домашни украси, уметност, занаети, флуоресцентни

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Нетоксичен, без мирис акрилен маркер кој работи на скоро сите површини Добро се појавува на темни површини како постери. Препорачано за уметност, занаети, украси за внатрешни работи и дома. Ознаки на : Дрво, метал, пластика, стакло, постери, итн. Достапни во 2 типа грицки - 460 (куршум) и 463 (X -Fine). Нацртајте со 460, експлицитни детали со 463. Вентилираната капа се применува за да се спречи задушување на детето. Достапно во 6 комплети во боја (основни, живописни, пастели, флуоресцентни, богати, метални). ※ Тресете го пенкалото неколку пати со капачето пред употреба и притиснете го врвот нежно околу 2 ~ 3 пати додека мастилото не се спушти на врвот. Нетоксичен, без мирис акрилен маркер кој работи на скоро сите површини. Добро се појавува на темни површини како постери. Препорачано за уметност, занаети, украси за внатрешни работи и дома. Ознаки на : Дрво, метал, пластика, стакло, постери, итн. Достапни во 2 типа грицки - 460 (куршум) и 463 (X -Fine). Нацртајте со 460, експлицитни детали со 463. Вентилираната капа се применува за да се спречи задушување на детето. Достапно во 6 комплети во боја (основни, живописни, пастели, флуоресцентни, богати, метални). ※ Тресете го пенкалото неколку пати со капачето пред употреба и притиснете го врвот нежно околу 2 ~ 3 пати додека мастилото не се спушти на врвот.

Особините