.

Соларни безбедносни фотоапарати безжични отворени, 4G LTE на отворено соларно напојување мобилна безбедносна камера безжична со откривање на движење на ПИР, ноќно г?

Соларни безбедносни фотоапарати безжични отворени, 4G LTE на отворено соларно напојување мобилна безбедносна камера безжична со

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Сончев напојуван и водоотпорен : Веб -камерата доаѓа со соларен панел, може да се наплати на директна сончева светлина Може да остане добро на отворено и да се справи со екстремно време, нема потреба да се грижите за дожд, снег и топло време. Леќи со висока резолуција : Соларна веб -камера има резолуција од 1920х1080 HD, поддржува ротација од 120 степени, може далечински да го прилагоди аголот на набудување и да има вградено во инфрацрвена светлина, може да ви обезбеди појасни слики. 4 G картичка за податоци : Безбедносната камера треба да се вметне во 4 G картичка за податоци (не е вклучена) за употреба. Преземете ја апликацијата и поврзете се со камерата, можете да го следите преку мобилниот телефон во реално време насекаде. 2 начин на глас за глас : Вграден во звучник, можете да комуницирате со луѓето од страната на камерата преку апликацијата за мобилен телефон, камерата може да снима во реално време. Кога некој навлегува во областа за набудување, камерата може автоматски да го следи движењето на лицето. Локално складирање : Безбедносната камера на отворено поддржува максимум 128 GB мемориска картичка (не е вклучена). Можете да изберете складирање на облак по потреба. Сите видеа се шифрирани и никој не може да пристапи без ваша дозвола. Сончев напојуван и водоотпорен : Веб -камерата доаѓа со соларен панел, може да се наплати на директна сончева светлина. Може да остане добро на отворено и да се справи со екстремно време, нема потреба да се грижите за дожд, снег и топло време. Леќи со висока резолуција : Соларна веб -камера има резолуција од 1920х1080 HD, поддржува ротација од 120 степени, може далечински да го прилагоди аголот на набудување и да има вградено во инфрацрвена светлина, може да ви обезбеди појасни слики. 4 G картичка за податоци : Безбедносната камера треба да се вметне во 4 G картичка за податоци (не е вклучена) за употреба. Преземете ја апликацијата и поврзете се со камерата, можете да го следите преку мобилниот телефон во реално време насекаде. 2 начин на глас за глас : Вграден во звучник, можете да комуницирате со луѓето од страната на камерата преку апликацијата за мобилен телефон, камерата може да снима во реално време.

Особините

Item Type:
Solar Security Camera
Material:
Aluminum Alloy
Video Resolution:
1920 x 1080P
Angle:
120 Degree
Video Coding:
H.265
Night Vision:
4 Infrared LEDs, Night Vision Distance
Two Way Voice Intercom:
Support
PIR Mobile Detection:
Support, Maximum PIR Detection Range
Network:
4G
Storage Method:
Support Maximum 128G Small Memory Card (Not Included), Support Cloud Storage
Battery:
18650 x 4 (Shipped Without Battery)
How to Use:
1. Download APP.:
2. Insert the data card (not included).:
3. Add device.:
Package List:
1 x Solar Security Camera (Small Memory Card Not Included):
1 x USB Cable:
1 x User Manual:
1 x Antenna:
2 x Bracket:
17 x Screw:
1 x Screwdriver:
7 x Anchor:
1 x Pin:
1 x Host Back Cover:
1 x Solar Panel: