.

Влочини за пишување на злато за врвови, 8-1/2 x 11-3/4, перфорирана, канаринска хартија, тесно правило, 2x чаршафи на стандардни влошки, 100 листови, 6 пакувања

Влочини за пишување на злато за врвови, 8-1/2 x 11-3/4, перфорирана, канаринска хартија, тесно правило, 2x чаршафи на стандардни влошки, 100

DEN 766.24

Стока
Достапно е за нарачката

Оваа ставка ја продава продавачот на трети страни Попустот е обезбеден од. Ова е попуст со ограничено време. Попустот не се однесува на дигитална содржина. Попуст добро додека снабдувањето трае или додека не се повлече. Надоместоците за испорака и даноците може да се применуваат за претходно откриени цени. го задржува правото да го менува или откажува попустот во секое време. Ако се вратат некој од производите или содржината поврзана со овој попуст, вашата наплата ќе го изедначи износот што го плативте за производот или содржината, што е предмет на важечки политики за поврат. Канарна хартија. 8-1/2 "x 11-3/4" Белешки; 6 пакет. Двојно двојно од чаршавите, овие влошки за пишување на приклучоци ви нудат 100 листови по бележник, двојно повеќе од чаршавите на други стандардни влошки за пишување; Тоа се повеќе легални белешки, повеќе списоци што треба да прават, повеќе од сè што правите. Цврсто цврсто врзување ги одржува вашите страници безбедни преку повторени намени. Совршена перфорација : Сигурни микро перфорирани листови ги задржуваат вашите белешки, но сепак се одвојуваат чисто кога сте подготвени да отфрлите и да започнете повторно. Полнете од страница до страница : Вашите омилени точки на точки или пенкала за гел ќе се движат непречено низ целата страница; Влошките за пишување злато за доктори обезбедуваат површина за пишување што ви овозможува повторно да уживате во пишувањето. Добијте уште повеќе со 6-пакет : овој пакет со вредности го олеснува зачувувањето на вашата омилена подлога за пишување; Добијте шест влошки 8-1/2 "x 11-3/4" со канаринска хартија; Тесен владееше, по 100 чаршафи. Двојно двојно од чаршавите, овие влошки за пишување на приклучоци ви нудат 100 листови по бележник, двојно повеќе од чаршавите на други стандардни влошки за пишување; Тоа се повеќе легални белешки, повеќе списоци што треба да прават, повеќе од сè што правите. Цврсто цврсто врзување ги одржува вашите страници безбедни преку повторени намени. Совршена перфорација : Сигурни микро перфорирани листови ги задржуваат вашите белешки, но сепак се одвојуваат чисто кога сте подготвени да отфрлите и да започнете повторно. Полнете од страница до страница : Вашите омилени точки на точки или пенкала за гел ќе се движат непречено низ целата страница; Влошките за пишување злато за доктори обезбедуваат површина за пишување што ви овозможува повторно да уживате во пишувањето. Добијте уште повеќе со 6-пакет : овој пакет со вредности го олеснува зачувувањето на вашата омилена подлога за пишување; Добијте шест влошки 8-1/2 "x 11-3/4" со канаринска хартија; Тесен владееше, по 100 чаршафи.

Особините