.

Артикулирана подмраза од одоната Одоната црна плоштад рамка слика wallидна таблета

Артикулирана подмраза од одоната Одоната црна плоштад рамка слика wallидна таблета

DEN 592.00

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : Големина на рамката : 8 инчи x 8 инчи ;; Големина на слика : 6 инчи x 6 инчи; ; Класификација : квадратна рамка за фотографии. Карактеристики : -Тационално дизајнирана рамка со неверојатна издржливост. ; -Моми со лесни отвори за отворање на задниот дел за лесен пристап. ; -Нампната е обезбедена со куки за wallидови (портрет и пејзаж). ; -Полиран стаклен фронт дава јасен преглед на вашата слика и го зачувува животот на вашата фотографија. ; -Иктивно внимателно спакувано за да се обезбеди безбедно да пристигне. Материјал : Рамката е изработена од дрво. И, пред рамката има парче акрилик (PMMA) за да ја заштитите вашата слика. Количина на пакет : рамка од 1 x. Големина : Големина на рамката : 8 инчи x 8 инчи ;; Големина на слика : 6 инчи x 6 инчи; ;. Класификација : квадратна рамка за фотографии. Карактеристики : -Тационално дизајнирана рамка со неверојатна издржливост. ; -Моми со лесни отвори за отворање на задниот дел за лесен пристап. ; -Нампната е обезбедена со куки за wallидови (портрет и пејзаж). ; -Полиран стаклен фронт дава јасен преглед на вашата слика и го зачувува животот на вашата фотографија. ; -Иктивно внимателно спакувано за да се обезбеди безбедно да пристигне. Материјал : Рамката е изработена од дрво. И, пред рамката има парче акрилик (PMMA) за да ја заштитите вашата слика. Количина на пакет : рамка од 1 x. Големина : Големина на рамката : 8 инчи x 8 инчи; Големина на сликата : 6 инчи x 6 инчикласификација : квадратна фото -фрамета : -Тадиционално дизајнирана рамка со неверојатна издржливост.

Особините