.

Сетер За Нокти Со Двојна Глава, Метален Сетер За Глава Со Двојна Глава За Нокти Центар За Пролетна Алатка За Удирање Нокти Со Двојна Глава Комбо Сетер За Глава За Но?

Сетер За Нокти Со Двојна Глава, Метален Сетер За Глава Со Двојна Глава За Нокти Центар За Пролетна Алатка За Удирање Нокти Со Двојна Глава

DEN 1283.20

Стока
Достапно е за нарачката

Усвоена е напредна опрема со цврсти техники и нашите висококвалитетни производи се строго тестирани пред да бидат пуштени на пазарот "Квалитетот На Прво Место, Клиентот Супериорен" е секогаш нашата цел. Секој производ е дизајниран внимателно со цел да додаде едноставни и удобни елементи во вашите животи. КВАЛИТЕТЕН МЕТАЛЕН МАТЕРИЈАЛ : овој сетер за нокти со двојна глава е изработен од висококвалитетен метал, со антикорозивен површински третман со црна оксидација, долготрајно абење и отпорност на временските услови, нема лесно да се скрши или деформира. АЛАТКА ЗА ПРОБИВАЊЕ НА ПРОЛЕТНИТЕ НОКТИ : дизајнот натоварен со пружина и нелизгачкиот стисок на овој комплет за нокти не бараат чекан, за поудобно држење и полесно ракување. Тоа е задолжително за секој столар или занаетчија. ДВОГЛАВ УДАР : дизајнот со двојна глава на овој уред за поставување има најпопуларна големина, која може да се користи за кастрење и површинска обработка, погодна за задоволување на потребите од вашата секојдневна употреба. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : овој компактен држач може ефикасно да работи и во области до кои не можат да се стигне со традиционални чекани, совршени во тесни простори, не ја оштетува површината или облогата. ВООБИЧАЕНА АПЛИКАЦИЈА : овој уред за стилизирање на главата на ноктите со двојна глава е дизајниран да ги потоне ноктите во дрвени површини брзо и ефикасно. КВАЛИТЕТЕН МЕТАЛЕН МАТЕРИЈАЛ : овој сетер за нокти со двојна глава е изработен од висококвалитетен метал, со антикорозивен површински третман со црна оксидација, долготрајно абење и отпорност на временските услови, нема лесно да се скрши или деформира. АЛАТКА ЗА ПРОБИВАЊЕ НА ПРОЛЕТНИТЕ НОКТИ : дизајнот натоварен со пружина и нелизгачкиот стисок на овој комплет за нокти не бараат чекан, за поудобно држење и полесно ракување.

Особините

Item Type:
Punch
Product Material:
Metal
Product Specifications:
1
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Scenarios
Package List:
1 x Punch: