.

ВИДОВНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛНА КАРТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАТИОТ ПРИСТАР во која глуми Сузан Хејворд Чарлтон Хестон

ВИДОВНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛНА КАРТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАТИОТ ПРИСТАР во која глуми Сузан Хејворд Чарлтон Хестон

DEN 1507.20

Стока
Достапно е за нарачката

ВИДОВНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛНА ВИДОВНА/ЛОБИ КАРТИ ОВА Е ОРИГИНАЛНА ПОСТОР ЗА ЛИТЕ Ова е на тешка хартија. Мери приближно 14 x 18 инчи. Мери приближно 14 x 22 инчи. Тоа е во многу добра состојба. Има пожолтување од возраста. На неа има неколку жолти ознаки, но тие не влијаат на целокупната слика на парчето. Нема набори или солзи.

Особините