.

Загреан виткач на трепки, USB -полнење со трепки со карач за трепки со рачен карач за трепки со 2 режими за греење за жени девојки шминка долготрајни природни виткање ?

Загреан виткач на трепки, USB -полнење со трепки со карач за трепки со рачен карач за трепки со 2 режими за греење за жени девојки шминка

DEN 153.44

Стока
Достапно е за нарачката

Teperations 2 Запчаници Температура】 : Поставувањето на висока температура од 85 ° C е погодно за тврди и дебели трепки, а поставувањето на ниска температура од 65 ° C е погодно за меки и тенки трепки; Повторно користење и USB, батеријата се напојува преку кабел Type-C 【Долготрајно навивам】 : Професионалниот виткање на трепките за греење ви помага да добиете совршен навивам на трепките без напор во секунди, да направите природни завиткани трепки. Каскарот за камшик се користи со маскара за да ги направи трепките подебели, повеќе завиткани и долготрајни. 【Брзо загревање и заштеда на време】 : Загревањето и трајниот виткач на трепките е лесен за ракување, загревање на 10 -тина, што е многу лесно да се виткаат камшикот; Едноставно исцедете и држете и можете да го добиете посакуваниот изглед на завиткани трепки. 【Нежни не повредени трепки】 : Навитката за полнење на трепките прифаќа дизајн на виткање, кој одговара на обликот на очите и нема да ги запали очните капаци и трепките, задолжителен комплет за виткање на трепките за да им помогне на жените да градат убава и совршена шминка. 【Преносен】 : Загреаниот долготраен виткач на окото е мал и преносен, погоден за патување, тој лесно ќе се вклопи во вашиот комплет за убавина, козметичка кутија или кутија за патување. Совршен подарок за девојка, сопруга, lубовник, семејство, пријатели, бестива на роденден или празник. Teperations 2 Запчаници Температура】 : Поставувањето на висока температура од 85 ° C е погодно за тврди и дебели трепки, а поставувањето на ниска температура од 65 ° C е погодно за меки и тенки трепки; Повторно користење и USB, батеријата се напојува преку кабел Type-C. 【Долготрајно навивам】 : Професионалниот виткање на трепките за греење ви помага да добиете совршен навивам на трепките без напор во секунди, да направите природни завиткани трепки. Каскарот за камшик се користи со маскара за да ги направи трепките подебели, повеќе завиткани и долготрајни. 【Брзо загревање и заштеда на време】 : Загревањето и трајниот виткач на трепките е лесен за ракување, загревање на 10 -тина, што е многу лесно да се виткаат камшикот; Едноставно исцедете и држете и можете да го добиете посакуваниот изглед на завиткани трепки. 【Нежни не повредени трепки】 : Навитката за полнење на трепките прифаќа дизајн на виткање, кој одговара на обликот на очите и нема да ги запали очните капаци и трепките, задолжителен комплет за виткање на трепките за да им помогне на жените да градат убава и совршена шминка. 【Преносен】 : Загреаниот долготраен виткач на окото е мал и преносен, погоден за патување, тој лесно ќе се вклопи во вашиот комплет за убавина, козметичка кутија или кутија за патување.

Особините

Item Type:
Heated Eyelash Curler
Material:
ABS+Silicone
Output voltage:
3.7V
Charging voltage:
5V
Charging method:
Type C direct charge
Working Temperature:
65°C, 85°C (due to the difference of weather and region, there will be ±20% difference)
Working current:
230mAh-300mAh
Battery type:
Lithium battery (shipped with built in battery)
Battery capacity:
230mAh
Package List:
1 x Heated Eyelash Curler :
1 x USB Cable :
1 x Manual:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: