.

JM очила за читање сет од 4 квалитетни читатели на пролетни шарки мажи жени очила за читање

JM очила за читање сет од 4 квалитетни читатели на пролетни шарки мажи жени очила за читање

DEN 303.84

Стока
Достапно е за нарачката

4 * Читање очила 1 * торба за очила. Леќи за филтрирање на сина светлина - JM Класични чаши за читање на квадрат со анти -сини лесни леќи можат да го намалат очите на очите, да спречат суво очите и замор на очите, блокирајте сина светлина и анти -сјај. Лесни пластични рамки и леќи со трајни храмови на пролетна шарка обезбедуваат удобно вклопување без непријатно стискање. Одлична вредност од читателите од 4 пара. Добро е за употреба на дома, канцеларија или кревет. Чувајте пар на вашата работна маса, во вашата торба и во омилените места за читање. Класичната квадратна форма е погодна за мажи и жени од целата возраст и облик на лице. 30 дена гаранција за враќање на парите : Сите клиенти на ЈМ уживаат во гаранција за враќање на пари од 30 дена. Клиентите можат да се вратат и да бидат вратени во случај набавката да не е задоволително од која било причина. Леќи за филтрирање на сина светлина - JM Класични чаши за читање на квадрат со анти -сини лесни леќи можат да го намалат очите на очите, да спречат суво очите и замор на очите, блокирајте сина светлина и анти -сјај. Лесни пластични рамки и леќи со трајни храмови на пролетна шарка обезбедуваат удобно вклопување без непријатно стискање. Одлична вредност од читателите од 4 пара.

Особините