.

Океан на Squary Star Square Enix: Последна надеж Меѓународен PS3

Океан на Squary Star Square Enix: Последна надеж Меѓународен PS3

DEN 359.84

Стока
Достапно е за нарачката

Покрај англиските и јапонските опции за глас, верзијата Play Station 3 ќе вклучува опции на англиски, француски, италијански, германски, шпански и јапонски јазик за fansубителите на океанот „Стар океан“ ширум светот Комбинира научни и фантастични елементи, опфаќајќи повеќе планети и огромноста на самиот простор за да го раскаже потеклото на универзумот на океанот. Возбудливата борба се проширува врз динамичниот систем за борба во реално време на франшизата, во кој сега има неверојатни графики и визуелни ефекти само можни на Play Station 3. До четири лика можат да учествуваат во битки истовремено и членовите на партијата можат да бидат вклучени во средна борба. Новиот систем за борба со Blindside ги спојува затајувањето и навреда, овозможувајќи им на играчите да ги збунат и заседаат непријателите со брзо излегување од нивната визија кога се насочени - дозволувајќи зачудувачки контранапади и визуелни ефекти. Различни планети на универзумот на океанот „Стар океан“ по ваш избор. Покрај англиските и јапонските опции за глас, верзијата Play Station 3 ќе вклучува опции на англиски, француски, италијански, германски, шпански и јапонски јазик за fansубителите на океанот „Стар океан“ ширум светот. Комбинира научни и фантастични елементи, опфаќајќи повеќе планети и огромноста на самиот простор за да го раскаже потеклото на универзумот на океанот. Возбудливата борба се проширува врз динамичниот систем за борба во реално време на франшизата, во кој сега има неверојатни графики и визуелни ефекти само можни на Play Station 3. До четири лика можат да учествуваат во битки истовремено и членовите на партијата можат да бидат вклучени во средна борба. Новиот систем за борба со Blindside ги спојува затајувањето и навреда, овозможувајќи им на играчите да ги збунат и заседаат непријателите со брзо излегување од нивната визија кога се насочени - дозволувајќи зачудувачки контранапади и визуелни ефекти. Различни планети на универзумот на океанот „Стар океан“ по ваш избор. Покрај англиските и јапонските опции за глас, верзијата Play Station 3 ќе вклучува опции на англиски, француски, италијански, германски, шпански и јапонски јазик за fansубителите на океанот „Стар океан“ ширум светот.

Особините