.

Возрасни Носечки Инконтиненција Душек Постари Пелени Здолниште Истекување Доказ Уринарна Инконтиненција Нега Престилка Перат Еднократно Инконтиненција Душек Д?

Возрасни Носечки Инконтиненција Душек Постари Пелени Здолниште Истекување Доказ Уринарна Инконтиненција Нега Престилка Перат Еднократно Инконтиненција

DEN 1380.80

Стока
Достапно е за нарачката

синтетички материјал € 360° здолниште за пелени за возрасни отпорни на истекување, не грижете се дали ќе се превртите. Различни стилови за избор. € 3-слој структура, памук + водоотпорен + абсорбента материјал, без истекување, дише, мека, удобно и кожата-пријателски. Перење и повеќекратна употреба многу пати. Висок квалитет и издржлив. Ако ви треба, можете да купите 2 за лесна замена и чистење. Се користи за уринарна инконтиненција кај постари лица, доказ за истекување на возрасни и спиење ноќе. Лесно за ставање и полетување. # 3 големини за избор, можете да ја изберете големината што ви одговара според линијата на половината. синтетички материјал. € 360° здолниште за пелени за возрасни отпорни на истекување, не грижете се дали ќе се превртите. Различни стилови за избор. € 3-слој структура, памук + водоотпорен + абсорбента материјал, без истекување, дише, мека, удобно и кожата-пријателски. Перење и повеќекратна употреба многу пати. Висок квалитет и издржлив. Ако ви треба, можете да купите 2 за лесна замена и чистење. Се користи за уринарна инконтиненција кај постари лица, доказ за истекување на возрасни и спиење ноќе. Лесно за ставање и полетување.

Особините

- Product Name:
Diaper Skirt
- Material:
Cotton + TPU Waterproof Membrane
- Size:
M, L, XL
M:
Suitable for waist circumference
L:
Suitable for waist circumference
XL:
suitable for waist circumference
- Suitable for the crowd:
Elderly, Incontinence people, teenager, adults in need
▲Package contains:
1 x Diaper Skirt :