.

Jесика Алба 8x10 Славна фотографија потпишана лично

Jесика Алба 8x10 Славна фотографија потпишана лично

DEN 1520.00

Стока
Достапно е за нарачката

UACC регистриран дилер на автограм #192 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. UACC регистриран дилер на автограм #192. 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. Небесен шут со жолта боја.

Особините