.

Boatman Geller AZSC14-Si-W-E Letter E Cube Mautical Knot Single Ente Reative Memo

Boatman Geller AZSC14-Si-W-E Letter E Cube Mautical Knot Single Ente Reative Memo

DEN 480.00

Стока
Достапно е за нарачката

Тип на производ : канцелариски производи Димензии на пакетот : 4. Земја на потекло : Соединетите Држави. Количина на пакет : 1. Тип на производ : Канцелариски производи. Димензии на пакетот : 4. Земја на потекло : Соединетите држави. Количина на пакет : 1.375 x 3,375 содржи 675 белешки за самостојно лепење. Се печати од сите 4 страни, така што изгледа добро од кој било агол. Чувајте на вашата работна маса, по телефон; На кое било место треба да ги намалите белешките.

Особините