.

26 инчи 16:10 и 21,5 инчи 16: 9 Филтри за компјутерски екран за приватност за монитори на широк екран и комплет за замена - анти -сјај - Филм за заштитник за доверливост на по?

26 инчи 16:10 и 21,5 инчи 16: 9 Филтри за компјутерски екран за приватност за монитори на широк екран и комплет за замена - анти -сјај -

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Подобрена приватност - Филтерот на екранот за приватност на компјутерот Винтез е совршен за области со јавен и висок сообраќај Тој користи револуционерна микро-погласкана технологија. Филтерот е против сјај и отпорен на гребење! Ве молиме, потврдете ги мерењата на ширина и висина за екранот на вашиот компјутер пред да нарачате. Ве советуваме да не направиме избор базиран исклучиво на дијагоналната големина на компјутерскиот екран. Темен екран за други - јасен преглед за вас. Филтерот за приватност на компјутерот го прави екранот да се појави темен кога го гледате од агол (аголот е околу 30 °- 60 °), но светло кога гледате директно во него. За да го промените аголот на приватност од 60 ° до 30 ° степени - едноставно прилагодете го нивото на осветленост на вашиот монитор. Одговара на големини на екранот од 26 инчи аспект на аспект 16 : 10 - Големина на филтерот : Ширина : 21,7 инчи, висина : 13,5 инчи (551мм x 344mm) и 21,5 инчи аспект на аспект 16 : 9 - Големина на филтерот : ширина : 18,8 инчи, висина : 10,6 инчи (476мм x 268мм). Контактирајте нè ако имате какви било прашања во врска со димензиите. Двојки како заштитник на екранот и очите - ги штити очите со филтрирање на 96% УВ и спречување на сина светлина за 65%. Тоа е реверзибилен филтер за екранот за приватност, што ви дава флексибилност да изберете сјајна или мат финиш - изберете ја мат за да го намалите надворешниот сјај. Лесна инсталација-Вклучува две, лесни опции за прицврстување-ленти за прицврстување и јазичиња за слајдови. Пакетот содржи дополнителни комплети за инсталација (опција 1 и 2). Ние гарантираме дека сите филтри на екранот имаат 100% квалитет како резултат на проверка на рацете. Подобрена приватност - Филтерот на екранот за приватност на компјутерот Винтез е совршен за области со јавен и висок сообраќај. Тој користи револуционерна микро-погласкана технологија. Филтерот е против сјај и отпорен на гребење! Ве молиме, потврдете ги мерењата на ширина и висина за екранот на вашиот компјутер пред да нарачате. Ве советуваме да не направиме избор базиран исклучиво на дијагоналната големина на компјутерскиот екран. Темен екран за други - јасен преглед за вас. Филтерот за приватност на компјутерот го прави екранот да се појави темен кога го гледате од агол (аголот е околу 30 °- 60 °), но светло кога гледате директно во него. За да го промените аголот на приватност од 60 ° до 30 ° степени - едноставно прилагодете го нивото на осветленост на вашиот монитор. Одговара на големини на екранот од 26 инчи аспект на аспект 16 : 10 - Големина на филтерот : Ширина : 21,7 инчи, висина : 13,5 инчи (551мм x 344mm) и 21,5 инчи аспект на аспект 16 : 9 - Големина на филтерот : ширина : 18,8 инчи, висина : 10,6 инчи (476мм x 268мм). Контактирајте нè ако имате какви било прашања во врска со димензиите. Двојки како заштитник на екранот и очите - ги штити очите со филтрирање на 96% УВ и спречување на сина светлина за 65%. Тоа е реверзибилен филтер за екранот за приватност, што ви дава флексибилност да изберете сјајна или мат финиш - изберете ја мат за да го намалите надворешниот сјај. Лесна инсталација-Вклучува две, лесни опции за прицврстување-ленти за прицврстување и јазичиња за слајдови.

Особините