.

Yfyiqi рачен PM2.5 PM10 Мерење на концентрацијата PM2.5 PM10 метар тестер мерач PM2.5 PM10 алатка за тестирање со мерна концентрација на број на честички на честички/L 0,3μM 2,5μM ласер?

Yfyiqi рачен PM2.5 PM10 Мерење на концентрацијата PM2.5 PM10 метар тестер мерач PM2.5 PM10 алатка за тестирање со мерна концентрација

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Опсег на откривање : Мерење на концентрација на прашина UG/M3 PM25, PM10; измерена концентрација на број на честички/L 0,3 μm 、 2,5 μm. Тест за брз одговор; иновативна електронска технологија за сечење; лесна за работа, не е потребно одржување. Набавка на електрична енергија : li-јонска литиум јонска батерија (7.4 V/1200ma) или адаптер AC/DC (AC влез : 100-240 V, 50/60 Hz, DC излез : 9 V, 1. Рачниот тахометар PM2.5 Инструмент за професионално откривање посветен на мерење на концентрациите на PM2.5 (белодробни честички) и PM10 (вдишувачки честички) во воздухот. Овој инструмент не само што може да се користи само во мерењето на атмосферската околина, туку и во проценката и Анализа на ефикасноста на прочистувањето на прочистувачите на воздухот. YFYIQI рачен PM2.5 PM10 Мерење на концентрацијата PM2.5 PM10 метар тестер мерач PM2.5 PM10 Алатка за тестирање со мерна опсег на концентрација на честички на честички/l Преглед на ласерски диоди од 0,3μm 2,5μm Светло : Рачниот тахометар PM2.5 е професионален инструмент за откривање посветен на мерење на концентрациите на PM2.5 (пулмонални честички) и PM10 (вдишувачки честички) во воздухот. Тоа е Високо-технолошки производ кој интегрира аеродинамика, обработка на дигитални сигнали и оптика, механика и електроника развиена од претпријатието врз основа на апсорбирање на напредна технологија за микро ласерски сензори со висока чувствителност од странство. Инструментот има карактеристики на голема точност на тестирањето, стабилна изведба, силна разноврсност и едноставно и удобно работење. Неговиот вграден надворешен сензор за дигитална температура и влажност со висока прецизност може да ја открие температурата и влажноста на околината под тест и да се компензира за подобрување на точноста на тестот. Овој инструмент не само што може да се користи само во мерењето на атмосферското опкружување, туку и во проценката и анализата на ефикасноста на прочистувањето на прочистувачите на воздухот.

Особините