.

Лемаил перика Хемисфера Јога топка ПВЦ задебелена надуена маса масажа за масажа за обука за обука на салата пилатес спортски фитнес 半球 瑜伽球 pvc 加厚 充气 按摩 平衡 训练 ?

Лемаил перика Хемисфера Јога топка ПВЦ задебелена надуена маса масажа за масажа за обука за обука на салата пилатес спортски фитнес

DEN 178.88

Стока
Достапно е за нарачката

Хемисфера Јога топка ПВЦ задебелена надувување на маса масажа за масажа за обука за обука на салти пилатес спортски фитнес 半球 瑜伽球 pvc 加厚 足部 按摩 平衡 训练 健身房普拉 提 运动 健身 Здраво : Ве молиме, бидете сигурни да ги купите нашите производи, загарантирани. Здраво : Ве молиме, бидете сигурни дека нашата логистичка брзина, ќе пристигне пред очекуваното време, генерално 15-25 дена, повеќе од 30 дена ако не е потпишан, ве молиме контактирајте со нашата обработка по продажбата. Здраво : Ве молиме, бидете сигурни дека пакувањето на производот може да обезбеди безбедност и стабилност на производот. Здраво : Ве молиме, бидете сигурни по продажбата, последователна долгорочно, пред да поврати, контактирајте не. Хемисфера Јога топка ПВЦ задебелена надувување на маса масажа за масажа за обука за обука на салти пилатес спортски фитнес 半球 瑜伽球 pvc 加厚 足部 按摩 平衡 训练 健身房普拉 提 运动 健身. Здраво : Ве молиме, бидете сигурни да ги купите нашите производи, загарантирани. Здраво : Ве молиме, бидете сигурни дека нашата логистичка брзина, ќе пристигне пред очекуваното време, генерално 15-25 дена, повеќе од 30 дена ако не е потпишан, ве молиме контактирајте со нашата обработка по продажбата.

Особините