.

Безбедносен Брич За Жени, Безбедносен Брич Со Двоен Раб со 5 Ножеви Од нерѓосувачки Челик, долга Рачка за бричење на жените &засилувач; производи за отстранување на ?

Безбедносен Брич За Жени, Безбедносен Брич Со Двоен Раб со 5 Ножеви Од нерѓосувачки Челик, долга Рачка за бричење на жените &засилувач;

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Метален Материјал : Изработен од висококвалитетен метален материјал, цврст и издржлив, бричот со двоен раб може да се користи долго време Лесно се мие со вода по употреба. Прецизно Бричење : Дизајнирано Да одговара на контурите на лицето за да го намалите убодот, може да почувствувате како чистиот брич непречено се лизга на лицето. Овозможува попрецизна контрола. Продолжена Рачка : продолжената рачка го подобрува зафатот, удобен и стабилен стисок, уживајте во времето на чешлање на лицето со овој безбедносен брич со две острици. Лесен За Употреба : безбедносниот брич од розово злато содржи 5 сечила од нерѓосувачки челик со две острици, така што нема потреба да ги заменувате сечилата за кратко време. лесен за употреба. Исклучителен Подарок : оваа извонредна и практична машина за бричење можете да ја подарите на вашите пријатели, семејство, девојка, дечко и љубовник на роденден или фестивал. Погоден за мажи и жени. Карактеристики : 1. Изработени од висококвалитетен метал, силен и издржлив, против ' рѓа и издржлив. Може да се пере за лесно чистење. Нашите сечила се дебели само 10мм за поостро и помазно бричење. Бричот има едноставна структура и лесно се собира. Се препорачува за употреба со богата пена. Продолжената рачка што не се лизга го подобрува стисокот за попрецизна контрола.

Особините

Product Name:
Double Edge Safety Razor
Blade material:
stainless steel
Handle Material:
Aluminum
Blade material:
zinc alloy
Product process:
electroplating
Product color:
rose gold
Product weight:
net product weight 55 grams, including packaging 85 grams
Product size:
About 10.3*4.6cm/4.06*1.81in
Product List:
Razor*1 :
Blade*5 :
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is shown in the pictures. :
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :