.

Мама да биде Појас, А Тато Да Биде Значка Од Лимена Плоча За Украси За Туширање За Бебиња, Идеална мама да биде Појас За Туширање и Тато Да биде Подарок За Копчиња За ?

Мама да биде Појас, А Тато Да Биде Значка Од Лимена Плоча За Украси За Туширање За Бебиња, Идеална мама да биде Појас За Туширање

DEN 95.84

Стока
Достапно е за нарачката

КОМПЛЕТ ЗА СУПЕР ВРЕДНОСТ-Доаѓа со 1 парче Мајка Да Биде појас, 1 парче Тато да биде значка Со овој кул појас за туширање за бебиња и игла за копчиња, можете да направите смешна и прекрасна слика со вашето семејство и да оставите незаборавно сеќавање!. Мамо Да Биде ПОЈАС-Висококвалитетна мека розова свила лента со златна фолија печат зборови мајка Да Биде на ременот. Појасот е во должина од 31 инчи и елегантно завеса над телото на идната мајка, изнесете ја празничната атмосфера на настанот. Тато Да Биде ЗНАЧКА пин-Розова лента значка со светло розова форма на бебешки стапала, црн Татко да биде букви ќе го направи секој иден татко горд. И ќе изгледа одлично на секаков вид кошула. ЗНАЧАЕН ПОДАРОК за МАЈЧИНСТВО - комплетот украси за туширање за бебиња одговара за момче ќе се истакне во толпата со оваа прекрасна услуга за туширање за бебиња. Совршен фото реквизит за родово откривање забава или туш за бебиња. Среќна Мајка-Користете го овој кул прозорец за туширање за бебиња појас и игла за да им ја покажете на сите вашата гордост и возбуда да станете мајка (или тато).

Особините

Material:
silk, metel
Color:
pink
Sash Size:
31 inch
Badge size:
8cm/3.14inch
Package include:
1 x 'Mommy To Be' sash :
1 x 'Daddy To Be' badge :
Please refer to the measurement.Tiny measuring errors are allowable within the normal range. :