.

Алатки за моторцикли за мотоцикли за фавомото, алатка за автомобили Accesorios para motocicletas Постави вентил без цевки, основен вентил, јадро, алатка за отстранување велосип?

Алатки за моторцикли за мотоцикли за фавомото, алатка за автомобили Accesorios para motocicletas Постави вентил без цевки,

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Заштитна обвивка на гуми : Подготвена и лесна за употреба Погодни за сите мотоцикли. Промени во гумата на мотоцикли и велосипеди во гаражата или употребата на патувања. Сет за расклопување на гумите : Направено од тешки и отпорни на 'рѓа јаглероден челик за употреба и употреба. Алатки за отстранување на гумите : Заштитник на алатката за железо од гуми до вашите бандажи од измет и гребнатини при менување на гуми. Алатки за гуми : А за вашиот пријател и семејство. Алатки за велосипеди : Лажица за алатки за лост за гуми : кориснички и лесен за држење на рачката, нема да ја исцеди внатрешната гума. Заштитна обвивка на гуми : Подготвена и лесна за употреба. Погодни за сите мотоцикли. Промени во гумата на мотоцикли и велосипеди во гаражата или употребата на патувања. Сет за расклопување на гумите : Направено од тешки и отпорни на 'рѓа јаглероден челик за употреба и употреба. Алатки за отстранување на гумите : Заштитник на алатката за железо од гуми до вашите бандажи од измет и гребнатини при менување на гуми. Алатки за гуми : А за вашиот пријател и семејство. Алатки за велосипеди : Лажица за алатки за лост за гуми : кориснички и лесен за држење на рачката, нема да ја исцеди внатрешната гума. Список на пакети 3 x лажица за лажица 2 x Карактеристики на обвивка од гума - лажица за алатка за гуми : лесна и лесна за држење на рачката, нема да стисне велосипед за внатрешни гуми.

Особините