.

Намалување на бучава од лизиски преклопни уви, безбедност за заштита на слухот за заштита од пукање, работилница, гласни безбедносни настани

Намалување на бучава од лизиски преклопни уви, безбедност за заштита на слухот за заштита од пукање, работилница, гласни безбедносни настани

DEN 347.04

Стока
Достапно е за нарачката

Пу, апс, Пом Ставете затворање. Само миење на рацете. [Меки и издржливи] : Чашите за ушите се конструирани со мазна и удобна кожа, мека пена што ја штити главата без притисок и издржлив материјал за школка ABS. [Прилагодлива и дишење лента за глава] : Со дизајнот на POM материјалот што може да се прилагоди на главата може да одговара на повеќето големини на главата на возрасни. Мали дупки и вештачки кожен материјал за дишење ви овозможуваат целодневен удобност. [Намалување на бучавата-31d B SNR] : Лизиските увини имаат професионални сертификати, со големо откажување на бучава 31d B SNR, ефикасно заштитувајќи го слухот во бучното опкружување. [Повеќекратни намени] : Ушите мафици нудат заштита од гласни звуци и бучава во позадина во многу ситуации. Костум за пукање, градежништво, сечење трева, работа и какви било гласни настани. [Компактно преклопување] : Умерите може да се склопат кога лентата за глава е во најмала позиција.

Особините