.

5 парчиња секач за стакло, стакло за сечење на стакло , сечило, кружни пилиња на пила 7 1/4 инчи, тенка пиланка на сечилото, зелено, аголно мелница за мелница за сечење ?

5 парчиња секач за стакло, стакло за сечење на стакло , сечило, кружни пилиња на пила 7 1/4 инчи, тенка пиланка на сечилото, зелено, аголно

DEN 193.60

Стока
Достапно е за нарачката

【Отпорен на абразија и отпорен на градење】 алатка за сечење на зелено стакло со дијамантски манган челичен материјал, нов процес на бришење, надграден и подобрено керамичко сечило, стаклена мелница е поудобна, побезбедна и подолг животен век 【Брзо и прецизно сечење】 дискотеки пара -кортар керамика , е отпорна на висока температура и ги намалува вибрациите, исечено стаклото поцврсто и побрзо. Стаклото сечење остар без колапс, парче мулти-употреба, мал јаз, отпорност на сечење, отпорност на абење. 【Не-чип сечење】 сечење на дискови со тенки пилани тркала, стакло за сечење на стакло за мелница за мелница од 1мм ултра-тенка сечило на пила не ја оштетува површината на предметот, силата на мелење е униформа, а рамнината е добра. Ниска бучава за мелење, помалку прашина, помалку чипови, алатки за сечење стакло прво. 【Брза промена】 стакло за сечење на стакло митра, дизајнирана за употреба со модел 100 меленици со агол, лесен за инсталирање и употреба, може да ги издржи побарувањата за суво/влажно сечење и долго континуирано сечење. Дрмев за сечење на стакло. 【Опсег на примена】 мазно сечење, мелење и мелење на стакло, жад, кристал, шишиња со вино, керамика, плочки и други материјали. 【Отпорен на абразија и отпорен на градење】 алатка за сечење на зелено стакло со дијамантски манган челичен материјал, нов процес на бришење, надграден и подобрено керамичко сечило, стаклена мелница е поудобна, побезбедна и подолг животен век. 【Брзо и прецизно сечење】 дискотеки пара -кортар керамика , е отпорна на висока температура и ги намалува вибрациите, исечено стаклото поцврсто и побрзо. Стаклото сечење остар без колапс, парче мулти-употреба, мал јаз, отпорност на сечење, отпорност на абење. 【Не-чип сечење】 сечење на дискови со тенки пилани тркала, стакло за сечење на стакло за мелница за мелница од 1мм ултра-тенка сечило на пила не ја оштетува површината на предметот, силата на мелење е униформа, а рамнината е добра. Ниска бучава за мелење, помалку прашина, помалку чипови, алатки за сечење стакло прво. 【Брза промена】 стакло за сечење на стакло митра, дизајнирана за употреба со модел 100 меленици со агол, лесен за инсталирање и употреба, може да ги издржи побарувањата за суво/влажно сечење и долго континуирано сечење.

Особините