.

Регулатор На Воздушен Притисок, Компактно Копче Со Голем Дијаметар Што Го Регулира ВЛЕЗНИОТ Излез ОД ТИПОТ SMC DN50 Вентил За Намалување На Притисокот На Компримиран ?

Регулатор На Воздушен Притисок, Компактно Копче Со Голем Дијаметар Што Го Регулира ВЛЕЗНИОТ Излез ОД ТИПОТ SMC DN50 Вентил За

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Хнбр Материјал : вентилот За намалување На притисокот На компримиран воздух го намалува притисокот без намалување на протокот, а гумениот дел е направен од ХНБР DN50 голем дијаметар влез и излез. Фино Завршување : вентилот за намалување на притисокот на компримиран воздух усвојува фино завршување, што може да постигне отпорност на притисок и отпорност на удари, цврст и издржлив. Прилагодување на вакуум : вентилот за намалување на притисокот има способност за прилагодување на вакуум со висока точност, а поставениот притисок може да се прилагоди со едноставно прилагодување на копчето. Компактна Структура : вентилот за намалување на притисокот на компримиран воздух е компактен и може да биде пренослив за употреба, лесен за инсталирање и пријателски настроен кон почетниците. Опсег На Примена : вентилот За намалување на притисокот На Компримиран воздух може да се користи во опрема и цевководи за компримиран воздух, како што се компресори за воздух, резервоари за складирање, сушари, софистицирани филтри, цевководи за воздушен притисок итн. Хнбр Материјал : вентилот За намалување На притисокот На компримиран воздух го намалува притисокот без намалување на протокот, а гумениот дел е направен од ХНБР. DN50 голем дијаметар влез и излез. Фино Завршување : вентилот за намалување на притисокот на компримиран воздух усвојува фино завршување, што може да постигне отпорност на притисок и отпорност на удари, цврст и издржлив. Прилагодување на вакуум : вентилот за намалување на притисокот има способност за прилагодување на вакуум со висока точност, а поставениот притисок може да се прилагоди со едноставно прилагодување на копчето. Компактна Структура : вентилот за намалување на притисокот на компримиран воздух е компактен и може да биде пренослив за употреба, лесен за инсталирање и пријателски настроен кон почетниците. Опсег На Примена : вентилот За намалување на притисокот На Компримиран воздух може да се користи во опрема и цевководи за компримиран воздух, како што се компресори за воздух, резервоари за складирање, сушари, софистицирани филтри, цевководи за воздушен притисок итн. Хнбр Материјал : вентилот За намалување На притисокот На компримиран воздух го намалува притисокот без намалување на протокот, а гумениот дел е направен од ХНБР. DN50 голем дијаметар влез и излез. Фино Завршување : вентилот за намалување на притисокот на компримиран воздух усвојува фино завршување, што може да постигне отпорност на притисок и отпорност на удари, цврст и издржлив.

Особините

Item Type:
Compressed Air Pressure Reducing Valve
Material:
Aluminum alloy, HNBR
Air Inlet and Outlet:
DN50
Regulating Mode:
Knob regulating pressure
Scope of Application:
Can be used in compressed air equipment and pipelines (air compressors, storage tanks, dryers, sophisticated filters, air pressure pipelines, etc.)
Package List:
1 x Compressed Air Pressure Reducing Valveor:
1 x Compressed Air Pressure Reducing Valve1 x Pressure Gauge: