.

Волфронт 750 Сериесгас Компресирана Пружина Умре Азот Гас Пролет Мини Цилиндар Умре Печат Компресирани Материјали Со Клипот Прачка, Пролет

Волфронт 750 Сериесгас Компресирана Пружина Умре Азот Гас Пролет Мини Цилиндар Умре Печат Компресирани Материјали Со Клипот Прачка, Пролет

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Изработен од легиран материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, што е побезбедно и посигурно од заварувањето на цевките Почетниот пролетен притисок на пружината на азотниот гас од серијата 750 е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Клипната шипка со пружина со азотен гас има висока цврстина по фина обработка, а грубоста на површината е Околу Ра0, 02ум. Телото на пролетниот цилиндар со азотен гас има засек Во форма Ц на горниот дел и засек Во Форма У на дното со дупки За завртки М8, што е лесно да се инсталира. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пружината на азотниот гас е 45,2 мм, дијаметарот на клипот е 25 мм, големината е стандардна. Изработен од легиран материјал и усвојува интегрален процес на сечење и формирање, што е побезбедно и посигурно од заварувањето на цевките. Почетниот пролетен притисок на пружината на азотниот гас од серијата 750 е 7400 N, мозочниот удар е долг, а работата е стабилна. Клипната шипка со пружина со азотен гас има висока цврстина по фина обработка, а грубоста на површината е Околу Ра0, 02ум. Телото на пролетниот цилиндар со азотен гас има засек Во форма Ц на горниот дел и засек Во Форма У на дното со дупки За завртки М8, што е лесно да се инсталира. Дијаметарот на телото на цилиндерот на пружината на азотниот гас е 45,2 мм, дијаметарот на клипот е 25 мм, големината е стандардна. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Пружина На Азотен Гас : Намена На Легура : дијаметар На Цилиндарот На Цилиндерот со компресија на умре : Прибл.

Особините

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 45.2mm / 1.8in
Plunger Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring:
1 x Storage Box:
Note:
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting.:
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc.:
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke:
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories:
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications.:
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure.: