.

4PCS цветен круг пластична папка за втиснување DIY занаетчиски калапи за печати за печатење матрици за хартија за хартија картички фото албум за правење алатки за ври?

4PCS цветен круг пластична папка за втиснување DIY занаетчиски калапи за печати за печатење матрици за хартија за хартија картички

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Направено од висок квалитет на пластичен материјал, здрав и издржлив, долготрајно време Големина : приближно 10,5x14. Еден сет, вклучувајќи разновидни обрасци, може да ги задоволи вашите разлики, можете да додадете врежани обрасци на која било рачно изработена картичка или распоред на белешки. Лесно е да се исечете и отстраните, нуди чиста јасна слика, создадете многу убави обрасци, уживајте во вашето време на DIY. Голем шут и многу машини за сечење достапни, образецот се вклопува во популарни машини за втиснување, лесен за употреба. Единствена и тематска дизајнирана за најразлични прилики, совршени за сноп -книги, албум со фотографии, декорација на хартиени картички, DIY занает и многу повеќе. Направено од пластичен материјал, издржлив и стабилен. Погодно е за правење картички и белешки за книги и други занаети. Деликатни обрасци за да направите убав занает за хартија. Тој нуди чиста јасна слика и изгледа многу професионално широко користен во втиснување на хартија, Scrap Book Note Book, албум, картичка, DIY додатоци Декор Спецификација : Материјал : Пластична боја : како слика што покажува големина : 10.

Особините

Material:
plastic
Color:
As picture showing
Size:
10.5x14.8cm/ 4.13x5.83 inch
Package content:
4pcs Embossing Folder
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement :