.

Nianxinn закачи едноставен пакет од 20 цврсти пластични закачалки за заштита на јака за дизајн на џемпери за куќи за возрасни закачалка

Nianxinn закачи едноставен пакет од 20 цврсти пластични закачалки за заштита на јака за дизајн на џемпери за куќи за возрасни закачалка

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Многу тенок и компактен, за да можете да заштедите многу простор за гардероба ▲ Совршено за дневна употреба : Одлична вредност секојдневни закачалки за виси полесна облека и облека, како што се маици, кошули, блузи, костум, палто, џемпери, фустани, кратки панталони, здолништа итн. , Димензиите се со должина од приближно 42 см, совршена големина за да се одржи многу видови на облека со вистинската форма за да ја задржите вашата вредна облека што виси природно. ▲ Супер силно : Направено од пластика од премиум одделение, одмори уверете се дека таа стабилно ќе ја задржи дури и најтешката облека во вашиот плакар, таа е посилна и многу полесна од закачалките од дрвени костуми, но цврсто да се држат тешки палта без да се свиткаат. Grooves на рамената : Нашите разноврсни закачалки за алишта се погодни за деца и облека за возрасни, но може да се користат и за други додатоци, дизајнирани со забележани раменици, овие закачалки за нелипки се одлични за висечки врски, ремени, шалови, тенки кошули, жени со долна облека, такви како градници, ноќници и камиони. Многу тенок и компактен, за да можете да заштедите многу простор за гардероба. ▲ Совршено за дневна употреба : Одлична вредност секојдневни закачалки за виси полесна облека и облека, како што се маици, кошули, блузи, костум, палто, џемпери, фустани, кратки панталони, здолништа итн. , Димензиите се со должина од приближно 42 см, совршена големина за да се одржи многу видови на облека со вистинската форма за да ја задржите вашата вредна облека што виси природно. ▲ Супер силно : Направено од пластика од премиум одделение, одмори уверете се дека таа стабилно ќе ја задржи дури и најтешката облека во вашиот плакар, таа е посилна и многу полесна од закачалките од дрвени костуми, но цврсто да се држат тешки палта без да се свиткаат.

Особините

Solid color.:
Collar Protection Design.:
Package Including:
20*Hanger.:
Extra Storage:
Taking up minimal space while increasing the available storage space in your wardrobe, organize your clothes to avoid searching, keeping cloths from creasing, no need for ironing.
With the ergonomic design curve on the side of the hanger, there will be no creases or warping on the shoulders of the clothes. :