.

888 Прикажи САД, Ад 100 Кеси 5 х 7 Кристално Јасни Заштитни Кеси За Затворање Со Самолепливо Затворање На Размавта-Јасни Торби За Виолончело/Целофан Што Може Повторно Д?

888 Прикажи САД, Ад 100 Кеси 5 х 7 Кристално Јасни Заштитни Кеси За Затворање Со Самолепливо Затворање На Размавта-Јасни Торби За Виолончело/Целофан

DEN 127.84

Стока
Достапно е за нарачката

ПАКЕТ ШТО МОЖЕ ПОВТОРНО ДА СЕ ЗАТВОРИ : Пакување од 100 Кеси Со Виолончело, во вреќа што може повторно да се запечати, чувајте свежа и удобна продавница и повторно користете! Пакување подароци, пекарски пакет, услуга За Свадбена Забава, домашно и кујнско задолжително! ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : уверени Сме дека ќе ги сакате нашите Кеси со целофан, можете да бидете сигурни дека ќе ги купите бидејќи ви нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите! Да бидеме среќни е наш приоритет. ХРАНА ОДДЕЛЕНИЕ БЕЗБЕДНО : 100% нов Ориентиран Полипропилен( ОПП), нетоксичен, без мирис, еколошки, јасен од пп пластични кеси. ПОДЕБЕЛИ и ПОСИЛНИ : Дебели 1,4 Мил . ПРОШИРЕНА ЛЕПЛИВА ЛЕНТА за ЗАПЕЧАТУВАЊЕ : Проширени лепливи стапчиња за да се обезбеди поцврста заптивка, подобро пакување, заштедете свежо подолго, може да спакувате бисквити, бонбони, разновидни ореви за ужина, со самозапечатување што може повторно да се запечати и нема потреба од врски за пресврт.

Особините