.

Honeywell COB01 полнач база Само за скенер за слики за снимање во серија Xenon 1900, само 1 скенер наполнет во исто време, напојувањето мора да се купи одделно

Honeywell COB01 полнач база Само за скенер за слики за снимање во серија Xenon 1900, само 1 скенер наполнет во исто време, напојувањето мора да

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Чита стандардни 1 D, PDF, 2 D, Postal и ORC симболизираат Чита стандардни 1 D, PDF, 2 D, Postal и ORC симболизираат. Скенирањето и мобилноста на Honeywell произведуваат ласерски и скенери за баркодови засновани на слики, дизајнирани за читање линеарни и 2Д бар-кодови, кои се користат во малопродажба, здравствена заштита и вертикални пазари за транспорт и логистика.

Особините