.

ЗА PS4 Тенок Вентилатор За Ладење и USB Центар Комплет Конзола За Игри Автоматски Температурен Вентилатор ЗА Ладење USB Напојуван Адаптер, Автоматски Интелигентен Над?

ЗА PS4 Тенок Вентилатор За Ладење и USB Центар Комплет Конзола За Игри Автоматски Температурен Вентилатор ЗА Ладење USB Напојуван Адаптер,

DEN 362.40

Стока
Достапно е за нарачката

USB НАПОЈУВАЊЕ : ЗА PS4 Тенок вентилатор за ладење, со четири USB порти, може да добие dc 5v моќност од PS4 USB порта, не е потребно дополнително напојување ЧУВАЈТЕ КУЛ : надворешниот ладилник е опремен со 3 мини вентилатори, од кои може да се извлече топлина За Тенката шасија НА PS4 за да се задржи работната температура и свежина. ДВОЕН РЕЖИМ : овој вентилатор за ладење вклучува две опции за режим на работа, автоматски и рачен, можете рачно да го поставите во соодветен режим, што е погодно за вашето работење. АВТОМАТСКИ : работната температура на Ладилникот автоматски се управува со вградениот сензор, вентилаторот се вклучува кога надминува 38°C и се исклучува кога ќе се олади. БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА : Предвремени во лесна инсталација, блиску ЗА PS4, се користи со повеќето за playstation вертикални загради полнач на пазарот, тивок и стилски дизајн. USB НАПОЈУВАЊЕ : ЗА PS4 Тенок вентилатор за ладење, со четири USB порти, може да добие dc 5v моќност од PS4 USB порта, не е потребно дополнително напојување. ЧУВАЈТЕ КУЛ : надворешниот ладилник е опремен со 3 мини вентилатори, од кои може да се извлече топлина За Тенката шасија НА PS4 за да се задржи работната температура и свежина. ДВОЕН РЕЖИМ : овој вентилатор за ладење вклучува две опции за режим на работа, автоматски и рачен, можете рачно да го поставите во соодветен режим, што е погодно за вашето работење.

Особините

Item Type:
Game Console Cooling Fan
Material:
ABS
Color:
Black
Function:
for PS4 SLIM Host Cooling
Scope of Application:
for PS4 SLIM Host
Package List:
1 x Cooling Fan:
1 x HUB:
1 x Power Cord:
1 x Manual: