.

Dzhtus 5pcs 6pin Rocker Switch 3 Заклучување на позиција во DSDT 16A / 250V / 20A 125V RL2

Dzhtus 5pcs 6pin Rocker Switch 3 Заклучување на позиција во DSDT 16A / 250V / 20A 125V RL2

DEN 254.08

Стока
Достапно е за нарачката

Тип : прекинувач за рокер со брод Направено од високо квалитетен материјал. Терминали : 6 игла. Напон и струја : 16 A / 250 V / 20 A 125 V RL2. Прекинувач со висок квалитет на брод. Направено од високо квалитетен материјал. Моментален контакт.игурен, долг животен век. Лесен за склопување. Наведете вклучено/исклучување со црвено светло. Тип : прекинувач за рокер со брод. Направено од високо квалитетен материјал. Терминали : 6 игла. Напон и струја : 16 A / 250 V / 20 A 125 V RL2. Прекинувач со висок квалитет на брод. Направено од високо квалитетен материјал. Моментален контакт.игурен, долг животен век. Лесен за склопување. Наведете вклучено/исклучување со црвено светло.

Особините