.

Othmro 5mm x 4m PE Индустриски цевки за смалување на топлина, 2: 1 електрична жица кабелска асортиман Електрична изолација Смалување на цевки за жици кабел за врзување бело

Othmro 5mm x 4m PE Индустриски цевки за смалување на топлина, 2: 1 електрична жица кабелска асортиман Електрична изолација Смалување

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

【Материјал】-Изработено од PE пластика, сооднос на намалување : 2 : 1 (ќе се намали на 1/2 неговиот испорачан дијаметар) 【Безбедна должина (приближно) : 4m/13.12ft; Сооднос на намалување : 2 : 1. 【Оперативна температура】 - -55 до 125 степени Целзиусови; Ретардант на пламен. 【Материјал】-Изработено од PE пластика, сооднос на намалување : 2 : 1 (ќе се намали на 1/2 неговиот испорачан дијаметар). 【Безбедна должина (приближно) : 4m/13.12ft; Сооднос на намалување : 2 : 1. 【Оперативна температура】 - -55 до 125 степени Целзиусови; Ретардант на пламен.

Особините