.

ЏИНИСИ 4500мл Голем Капак Вода Диспензерот Сок Семејство Партија Вода Диспензерот Со Тапа Вода Диспензерот Фрижидер Вода Диспензерот Транспарентен Ладно Котел Хра?

ЏИНИСИ 4500мл Голем Капак Вода Диспензерот Сок Семејство Партија Вода Диспензерот Со Тапа Вода Диспензерот Фрижидер Вода Диспензерот

DEN 1396.80

Стока
Достапно е за нарачката

1 Одделение за храна : Изработено од висококвалитетен пп материјал, бпа бесплатен, безбеден за употреба. Температурниот опсег на овој диспензер за вода е -20°C до 120°C, можете да истурете вода што врие директно во котелот без деформација. Сок контејнер со капак, сок диспензерот за фрижидер, пијалок, вода, чај, отворено партија.Издржлив и компактен сад за пијалоци, погоден за диспензерот за пијалоци во фрижидер, диспензерот за пијалоци со славина, лесен за расклопување и чистење. Славината што ја обезбедуваме може да се расклопи и исчисти, но треба да се затегне со гумена заптивка за време на употребата. Диспензерот за лимонада прилично добро запечатува и може да го издржи абењето на секојдневната употреба. Широко користен, само отворете го капакот и истурете пијалоци, млеко, сок или други течности во овој диспензерот. Можете да направите различни ладни пијалоци во секое време. Дозволете ви да уживате во животот повеќе. Одделение за храна : Изработено од висококвалитетен пп материјал, бпа бесплатен, безбеден за употреба. Температурниот опсег на овој диспензер за вода е -20°C до 120°C, можете да истурете вода што врие директно во котелот без деформација. Сок контејнер со капак, сок диспензерот за фрижидер, пијалок, вода, чај, отворено партија.Издржлив и компактен сад за пијалоци, погоден за диспензерот за пијалоци во фрижидер, диспензерот за пијалоци со славина, лесен за расклопување и чистење. Славината што ја обезбедуваме може да се расклопи и исчисти, но треба да се затегне со гумена заптивка за време на употребата. Диспензерот за лимонада прилично добро запечатува и може да го издржи абењето на секојдневната употреба.

Особините

Name:
Refrigerator cold drink container
Material:
food grade PP
packing list:
Refrigerator cold drink container*1:
Note:
Due to lighting effects and shooting angle, there may be slight differences between the color of the product and the color of the picture.:
Due to manual measurement, there may be errors in product size. :