.

Indienkultur 900 ml зачукувано шише со шише со бакар вода од 2 доказ за протекување на зглобот Бесплатно поддржува добро доказ за здравствено истекување, пријателски за пат?

Indienkultur 900 ml зачукувано шише со шише со бакар вода од 2 доказ за протекување на зглобот Бесплатно поддржува добро доказ за здравствено

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Спецификации : Боја - кафеава, големина - 900 ml, шема - зачукувана Содржина на пакет - 2 парчиња 900 ml бакарно шише. Природен рачно изработен ајурведски бакар : Истражувањето покажува дека можете да го поддржите вашето здравје со античката практика на Ајурведата лесно и брзо да го подмладуваат вашето тело. Вода за пиење од 100% чисти бакарни шишиња наместо стакло или пластика. Зголемете ја вашата виталност : Според Ајурведата, водата за пиење складирана во 100 шише со вода од бакар може да има многу придобивки, па дури се верува дека го забавува стареењето, да го забрза губењето на тежината, да помогне во кардиоваскуларното здравје, да му помогне на дигестивниот систем, да ја стимулира вашата мозочна моќ и да направите многу Повеќе за да помогнете во оптимизирање на тоа како се чувствувате. Повеќекратни намени : Сите ваши омилени пијалоци ладни и освежувачки; Се користи за московски мазги, чаши за пиво или кое било виски, вотка, рум и мешани пијалоци од текила; Спецификации : Боја - кафеава, големина - 900 ml, шема - зачукувана. Содржина на пакет - 2 парчиња 900 ml бакарно шише. Природен рачно изработен ајурведски бакар : Истражувањето покажува дека можете да го поддржите вашето здравје со античката практика на Ајурведата лесно и брзо да го подмладуваат вашето тело. Вода за пиење од 100% чисти бакарни шишиња наместо стакло или пластика. Зголемете ја вашата виталност : Според Ајурведата, водата за пиење складирана во 100 шише со вода од бакар може да има многу придобивки, па дури се верува дека го забавува стареењето, да го забрза губењето на тежината, да помогне во кардиоваскуларното здравје, да му помогне на дигестивниот систем, да ја стимулира вашата мозочна моќ и да направите многу Повеќе за да помогнете во оптимизирање на тоа како се чувствувате.

Особините