.

Ххх Хијалуронска Киселина Напредни Керамидни Капсули Серум 38 Зрна, Серум За Лице Астаксантин За Жени,Серум Против Стареење Со Додатоци На Хијалуронска Киселина, В?

Ххх Хијалуронска Киселина Напредни Керамидни Капсули Серум 38 Зрна, Серум За Лице Астаксантин За Жени,Серум Против Стареење Со Додатоци На Хијалуронска

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

АНТИОКСИДАНС И СЕРУМ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ : Промовирајте Производство На Хијалуронска Киселина и Колаген, Спротивставете се на Стареењето на Кожата и Произведувајте Помалку Брчки и Пеги 38 КАПСУЛЕН СЕРУМ : Уникатното Пакување На Капсулата Обезбедува Најдобра Активност на Суштината. Лесен За Употреба И Извршување. 0 Алкохол, 0 Конзерванс, 0 Хормон, 0 Хеви Метал. ДОКАЖАН ЕФЕКТ : Оваа Суштина На Капсулата Ја Навлажнува Кожата и Ја Навлажнува Кожата. Во Клиничка Студија, 98% Од Луѓето Имале Помазна Кожа По Една Ноќ. По Три Дена, Содржината На Влага Во Кожата Се Зголеми За 75%, А По Една Недела, Кожата Беше Значително Затегната За 50%. Бидете Млади И Убави. Употреба : По Чистење На Кожата, Нежно Ротирајте Го Истакнатиот Дел Од Капсулата и Нанесете го На Лицето. Нежно Масирајте Додека Не Се Апсорбира. ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ : Ако Поради Некоја Причина Одлучите Дека Овој Производ Не Одговара Добро За Вашата Кожа, Ние Нудиме Поврат На Пари Од 90 Дена.

Особините