.

Класичен на Волт Дизни, Ле Ливер де ла џунгла - Мастер систем на Sega

Класичен на Волт Дизни, Ле Ливер де ла џунгла - Мастер систем на Sega

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Европско издание Компатибилен со сите системи. Работи на англиски јазик. Европско издание. Компатибилен со сите системи. Работи на англиски јазик. Класик на Волт Дизни, Ле Ливер де ла џунгла (книга за џунгла) Европско издание - Мастер систем Sega Играчот контролира млад Моугли преку разни нивоа на странично движење во слична калап за стапици!. Карактерот Моугли мора да пука или да ги избегнува непријателите и да преговара за платформско ниво и непријатели со трчање, скокање, искачување на винова лоза и користење на различните оружја и напојување што се достапни за време на играта. Могли ја започнува играта со проектил за банана, но може да собере маски за непобедливост, кокос, двојни снимки од банана и бумеранг банани за време на играта. Нивоата се завршени со собирање на доволен број скапоцени камења, а потоа пронаоѓање на специфичен карактер поставен на ниво, при што шефот на шефот се среќава на секое друго ниво.

Особините