.

Ципсун неблагодарна работа мултифункционална опрема за фитнес за фитнес за дома

Ципсун неблагодарна работа мултифункционална опрема за фитнес за фитнес за дома

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Правилната домашна неблагодарна работа може да ви помогне да изгубите тежина мудро, да ја интегрирате фитнесот во вашиот секојдневен живот и да уживате во вежбање во удобноста на вашиот дом без оглед на времето Појасниот појас за лизгање, седум слоја на филтрирање на намалување на бучавата, динамични влошки на коленото за апсорбирање на влијанието. ❤ultra-широка неблагодарна работа, флексибилен систем за апсорпција на шок. Design Дизајн, бесплатни раце, лесно трчање. Ecrage Сензорски екран на сензори, копчиња чувствителни на допир, измазнето. Правилната домашна неблагодарна работа може да ви помогне да изгубите тежина мудро, да ја интегрирате фитнесот во вашиот секојдневен живот и да уживате во вежбање во удобноста на вашиот дом без оглед на времето. Појасниот појас за лизгање, седум слоја на филтрирање на намалување на бучавата, динамични влошки на коленото за апсорбирање на влијанието.

Особините