.

Мерач на хидрометар, тестер за хидрометри 0,005 точност за батеријата

Мерач на хидрометар, тестер за хидрометри 0,005 точност за батеријата

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Точна работа : Дизајнирано да има широк опсег од 1300, како и точност од 0,005, може подобро да ја измери густината. Јасно гледање : Јасната скала овозможува едноставно читање на поглед, што ја поедноставува работата и ја подобрува ефикасноста. Практична употреба : главно се применува за мерење на разни батерии, може да се користи на автомобил, брод, играчка и така натаму, многу корисно. Добар материјал : Усвојување на високо квалитетен стаклен материјал, и хидрометарот 2 парчиња има одлична издржливост за долгорочно користење. Лесно носење : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, погодното носење го прави совршен за работа на отворено. Точна работа : Дизајнирано да има широк опсег од 1.300, како и точност од 0,005, може подобро да ја измери густината. Јасно гледање : Јасната скала овозможува едноставно читање на поглед, што ја поедноставува работата и ја подобрува ефикасноста. Практична употреба : главно се применува за мерење на разни батерии, може да се користи на автомобил, брод, играчка и така натаму, многу корисно. Добар материјал : Усвојување на високо квалитетен стаклен материјал, и хидрометарот 2 парчиња има одлична издржливост за долгорочно користење. Лесно носење : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, погодното носење го прави совршен за работа на отворено. Точна работа : Дизајнирано да има широк опсег од 1.300, како и точност од 0,005, може подобро да ја измери густината. Јасно гледање : Јасната скала овозможува едноставно читање на поглед, што ја поедноставува работата и ја подобрува ефикасноста. Практична употреба : главно се применува за мерење на разни батерии, може да се користи на автомобил, брод, играчка и така натаму, многу корисно.

Особините

Item Type:
Hydrometer
Model:
82520
Material:
Glass
Function:
For electrolyte density measurement.
Measuring Range:
1.100~1.300
Measurement Accuracy:
0.005
Package List:
2 x Hydrometer:
2 x Float: