.

2 пакувани гумени водоотпорни ленти, 4 x 5 ', флексибилна водоотпорна лепенка и заптивка за санирање на дупки пукнатини цевки, празнини на покривот на бродот и заптивк

2 пакувани гумени водоотпорни ленти, 4 x 5 ', флексибилна водоотпорна лепенка и заптивка за санирање на дупки пукнатини цевки, празнини на

DEN 920.32

Стока
Достапно е за нарачката

Постојана заптивка за затегнување на вода : Оваа гумена водоотпорна лента е добар помошник за секоја пукнатина во итни случаи, веднаш престанува да протекува вода/воздух/влага Висок квалитет : Нашата водоотпорна лента за употреба на отворено и затворено и може да се примени на груби или влажни површини што го прави идеален за сите видови на поправки. Со густ леплив слој и поддршка на отпорни на УВ, врската се зголемува со времето и притисокот. Со поставување на сите временски услови. Подобрете го вкусот - филтрирајте го хлорот, калциумот, лошите мириси и нечистотиите со најчистиот јаглен од кокосова школка. Структурата на порите и високиот капацитет на адсорпција можат да ги отстранат најштетните материи од водата. Препорачуваме да го менувате филтерот за вода на еспресо на секои неколку месеци или по 60 полнења. Во зависност од тврдата вода, можеби ќе треба да ја замените порано. Лесен, безбеден и ефикасен : Овие филтри се лесни за употреба на вашиот компатибилен филтер за машина за еспресо Бревил! Секој филтер е запечатен со совршена количина на активиран јаглен за да се обезбеди највисок квалитет на искуство за правење кафе!. Посветеност : 100% гаранција за задоволство, доколку не сте задоволни, можете да ги вратите вашите пари!. Постојана заптивка за затегнување на вода : Оваа гумена водоотпорна лента е добар помошник за секоја пукнатина во итни случаи, веднаш престанува да протекува вода/воздух/влага. Висок квалитет : Нашата водоотпорна лента за употреба на отворено и затворено и може да се примени на груби или влажни површини што го прави идеален за сите видови на поправки.

Особините