.

TPI Corporation FES4548-3 Преносен електричен саламандер на топлина, трифазен, 45kW, 480V

TPI Corporation FES4548-3 Преносен електричен саламандер на топлина, трифазен, 45kW, 480V

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Прилагодување на термостат Две 10 во задните тркала и ритарот за заклучување на предната страна. Термички прекинувач за термички пресек со рачно ресетирање. Проток на воздухот : 2200 cfm. Оценка на BTU : 153585. TPI Fostoria Prostable Salamander Geater w/ прилагодлив термостат, 480 V, 3 фаза, 45000 W FES серија Електрични електрични грејачи ја обезбедуваат климата што ви е потребна за апликации за греење во затворен простор, без закана од јаглеродно моноксид труење или трупови вклучени со гориво Складирање и повторно гориво. Нуди електрична алтернатива на пропан и керозин за грејачи на вселената. Безбедносно куќиште за жолт грејач со безбедносни екрани и на внес на воздух и излезни отвори. Чувајте се топла оваа зимска сезона со грејачот на топлински бранови на Фосторија и уживајте во студ без никакви пречки. Оваа лесна опрема за греење има тркала за удобноста на движењето од место до место.

Особините