.

Мрежи За Ограда За Ограда За Декорација На Ѕидови, Што Се Користи За Прозорски Балконски Скали За Заштита На Децата, Заштитна Мрежа За Покривање На Јаже, Диа 8мм/0,02

Мрежи За Ограда За Ограда За Декорација На Ѕидови, Што Се Користи За Прозорски Балконски Скали За Заштита На Децата, Заштитна Мрежа

DEN 2047.84

Стока
Достапно е за нарачката

●Безбедност 8см / 0,26 стапки; 10см/0,32 стапки ;Дијаметар на Јаже : 8мм/0,026 стапки; Должина*ширина : 1х1м до 3х4мимаме која било друга мрежа за јаже со големина, поддршка за прилагодување.Ако имате било какви прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас. ●Премиум Материјал●Уникатен материјал од полиамидни влакна со висока јачина, професионалната технологија на ткаење е силна и издржлива.Мрежата со јаже со оваа големина главно се користи за качување и е достапна за нормални деца. ●Совршена Опрема За Обука ● Мрежата За Качување е добар уред за обука, кој може да им помогне на луѓето да научат да се искачуваат и да ги завршат спортските активности на отворено. Погоден е и за спортисти и истражувачи. ●Повеќенаменски●Погоден За заштита на куќа од градинарски дрвја, качување градина на дрвја, заштита на тераса, внатрешен ѕид за качување/игра, декорација на таванот на тематска забава, градежна ограда, изолација на товарниот капак на камионот итн. ●Безбедност 8см / 0,26 стапки; 10см/0,32 стапки ;Дијаметар на Јаже : 8мм/0,026 стапки; Должина*ширина : 1х1м до 3х4м.имаме која било друга мрежа за јаже со големина, поддршка за прилагодување.Ако имате било какви прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас. ●Премиум Материјал●Уникатен материјал од полиамидни влакна со висока јачина, професионалната технологија на ткаење е силна и издржлива.Мрежата со јаже со оваа големина главно се користи за качување и е достапна за нормални деца. ●Совршена Опрема За Обука ● Мрежата За Качување е добар уред за обука, кој може да им помогне на луѓето да научат да се искачуваат и да ги завршат спортските активности на отворено. Погоден е и за спортисти и истражувачи. ●Повеќенаменски●Погоден За заштита на куќа од градинарски дрвја, качување градина на дрвја, заштита на тераса, внатрешен ѕид за качување/игра, декорација на таванот на тематска забава, градежна ограда, изолација на товарниот капак на камионот итн.

Особините

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8 mm / 0,026 ft;
Pore Diameter:
6cm/0.19ft; 8cm / 0,26ft; 10cm/0.32ft ;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
When your kids' safety is at stake, you don't play around. That's why you'll appreciate this climbing rope ladder . Suitable for outdoor & indoor use, it gives your youngsters countless hours of active fun & healthy exercise.:
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range. :