.

Кеса За Ѓубре Во Форма На Елек Што Можете Да Ја Понесете Со Себе Кеси За Ѓубре/Кеси За Ѓубре, Вреќи За Ѓубре Од 4 Литри/Кеси За Ѓубре За Бања, Спална Соба, Канцеларија, ?

Кеса За Ѓубре Во Форма На Елек Што Можете Да Ја Понесете Со Себе Кеси За Ѓубре/Кеси За Ѓубре, Вреќи За Ѓубре Од 4 Литри/Кеси За Ѓубре

DEN 849.44

Стока
Достапно е за нарачката

Queser КОЛКУ ПОВЕЌЕ КУПУВАТЕ-ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ШТЕДИТЕ q : ние Сме професионален производител на кеси за ѓубре, толку повеќе купувате истовремено, толку повеќе пари можете да заштедите Quest мерење СО НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ Q : 4 литри големина на кеса за отпадоци : L : 18 инчи, H : 24 инчи, дебелина е 0,7 mil за слој, 15 брои по ролна, 2 ролни, вкупно 30 брои = нето тежина околу 0,5 фунти, тешки кеси за ѓубре со најдобра вредност за заштедете ги вашите пари. Qurdy&STRONG€ : квалитетот на малите кеси за отпадоци 4 галони се доволно цврсти за секојдневните барања на домаќинствата и секојдневните потреби. Изработени од издржлив материјал затоа, не грижете се да го изгубите ѓубрето на патот. Овие проѕирни мали вреќи за ѓубре сигурно спречуваат протекување и солзи, не рипувајте лесно. Quest ДИЗАЈН НА ТОЧКА НА ПРЕКИН-ЛЕСЕН ЗА РАСКИНУВАЊЕ Q : помеѓу кесите за ѓубре се користи процес на точка на прекин и може да се земе со едноставно откинување без да се грижите дали ќе скршите некого. Тој ИМА ШИРОК СПЕКТАР на УПОТРЕБИ. тоа не само што може да направи одлична работа како мала торба за ѓубре за бања, кујна, канцеларија, спална соба, отворено, автомобил, отпадоци од домашни миленици и отстранување на пелени за бебиња, туку и идеална опција за чување сезонски предмети и облека. Quo eco barbags quers : Изработени Од еколошки материјал, без мирис, без кршливи, потрајни, безбедни за употреба. Queser КОЛКУ ПОВЕЌЕ КУПУВАТЕ-ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ШТЕДИТЕ q : ние Сме професионален производител на кеси за ѓубре, толку повеќе купувате истовремено, толку повеќе пари можете да заштедите. Quest мерење СО НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ Q : 4 литри големина на кеса за отпадоци : L : 18 инчи, H : 24 инчи, дебелина е 0,7 mil за слој, 15 брои по ролна, 2 ролни, вкупно 30 брои = нето тежина околу 0,5 фунти, тешки кеси за ѓубре со најдобра вредност за заштедете ги вашите пари. Qurdy&STRONG€ : квалитетот на малите кеси за отпадоци 4 галони се доволно цврсти за секојдневните барања на домаќинствата и секојдневните потреби. Изработени од издржлив материјал затоа, не грижете се да го изгубите ѓубрето на патот. Овие проѕирни мали вреќи за ѓубре сигурно спречуваат протекување и солзи, не рипувајте лесно. Quest ДИЗАЈН НА ТОЧКА НА ПРЕКИН-ЛЕСЕН ЗА РАСКИНУВАЊЕ Q : помеѓу кесите за ѓубре се користи процес на точка на прекин и може да се земе со едноставно откинување без да се грижите дали ќе скршите некого. Тој ИМА ШИРОК СПЕКТАР на УПОТРЕБИ. тоа не само што може да направи одлична работа како мала торба за ѓубре за бања, кујна, канцеларија, спална соба, отворено, автомобил, отпадоци од домашни миленици и отстранување на пелени за бебиња, туку и идеална опција за чување сезонски предмети и облека.

Особините