.

Инстант глукометар со 50 ленти

Инстант глукометар со 50 ленти

DEN 304.00

Стока
Достапно е за нарачката

Вклучете 10 ланци, 1 лансирање девис, 50 ​​мешавини за тестирање на шеќер Мерач на гликоза, ланцети, уред за лансирање, ленти за тестирање на шеќер. Мерач на гликоза, ланцети, уред за лансирање, ленти за тестирање на шеќер. Бидејќи е глобален лидер во интегрирано персонализирано управување со гликоза во крвта, соработуваме со мисловните лидери низ целиот свет, вклучително и луѓе со проблеми поврзани со инсулин, старатели, даватели на здравствени услуги и плаќачи. RDC има за цел да ги трансформира и да ја унапреди обезбедувањето нега и да поттикне структури за одржлива нега. My Sugr, кој содржи мониторинг на гликоза, системи за испорака на инсулин и дигитални раствори, RDC се обединува со своите партнери за создавање вредност насочена кон пациентот. Со градење и соработка во отворен екосистем, поврзување на уреди и дигитални решенија, како и контекстуализирање на релевантни точки на податоци, RDC овозможува подлабоки увид и подобро разбирање на болеста, што доведува до персонализирани и ефективни прилагодувања на терапијата.

Особините