.

EBC сопирачки CSK78 Калем спојката на спојката

EBC сопирачки CSK78 Калем спојката на спојката

DEN 140.16

Стока
Достапно е за нарачката

Направено со употреба на алуминиумски платформи со висок притисок, со врзани облоги на сопирачките Сите чевли се исечени на радиус и раб. Карактеристиките водат и водат комори на завршницата на поставата. Вклучени извори на чевли за сопирачки во стилот на оригиналната опрема. EBC сопирачки CSK78. EBC сопирачки CSK78. Сопирачките на ЕБЦ за прв пат започнаа со продажба на чевли со сопирачки во 1984 година и сега го каталогираа најголемиот опсег на чевли со сопирачки во светот. Чевлите за сопирачките на EBC се прават со употреба на алуминиумски платформи со висок притисок што умираат алуминиум или челични платформи, вообичаени на современите сопирачки за тапани со АТВ со врзани сопирачки сопирачки. Сите чевли се исечени на радиус и раб и исто така имаат олово во и водство од комори на крајните краеви и оригинални извори на чевли за сопирачките во стилот на опрема.

Особините