.

NB-Aero Aluminum Hub Centric Rings 74mm до 67,1 mm | Hubcentric Center Ring 67,1 mm до 74мм

NB-Aero Aluminum Hub Centric Rings 74mm до 67,1 mm | Hubcentric Center Ring 67,1 mm до 74мм

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Надворешен дијаметар (големина на тркала) : 74мм Внатрешен дијаметар (големина на центар за возило) : 67. Материјал : Алуминиум. Боја : Сребрена. Надворешен дијаметар (големина на тркала) : 74мм. Внатрешен дијаметар (големина на центар за возило) : 67. Материјал : Алуминиум. Боја : Сребрена. Надворешен дијаметар (големина на тркала) : Внатрешен дијаметар од 74мм (големина на центар за возило) : 67,1мм Материјал : Алуминиум.

Особините