.

HP Smart Buy Quadro 6000 6GB графика

HP Smart Buy Quadro 6000 6GB графика

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Квадро скалабилен геометрија мотор драматично ги подобрува перформансите во широк спектар на CAD, DCC a Квадро скалабилен геометрија мотор драматично ги подобрува перформансите во широк спектар на CAD, DCC a. Визијата не е ништо без публика да се зачуди. Затоа, дајте им на вашите идеи изложеноста што ја заслужуваат! Направете ги реални со решенија за визуелизација на HP.

Особините